DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
jak se to vyvíjelo...

 No new - old news

Dá se říct, že tohle jsou již   neaktuálnosti, ale prostě byly  a jsou pravdivé :-))

Jo a klidně ještě volejte na lístečky, do 13:00 je to pořád za cenu v předprodeji. 
 HURÁAAAA, slávaaaa, tak je to tady. Popřejme si super akci, hezký počasí a vůbec aby to bylo na pohodu. tak v jednu odpoledne na značkách milí rockoví přátelé. těšíme se na Vás.
Vzhledem k tomu že máme teďkom celkem frmol, tak když budete řešit třeba objednání vstupenek, tak zkuste místo mailu volit tydlyfony, které máme uvedeny kousek níž, nejlépe  tel. 608130757, díky moc za pochopení.
Už jen pár posledních dní a fesťáček vypukne. Nezapomeňte si včas rezervovat lístečky, popřípadě si je zakoupit v předprodejích v Přerově. Veškeré info k akci je na tlf 728335508, 732478652 nebo 608130757 .  Každopádně se těšíme na vaši návštěvu a doufáme, že se akce podaří a Vám se u n nás bude líbit. Spacáky či stany si klidně vemte, místa je v blízkosti areálu dost, a po dobu festu je možné spacáky schovat v sokolovně, to se v pohodě domluvíme-)) A v sokolovně se dá přespat po domluvě taky
  tak přátelé, už je to tady, fotosoutěž je již vyhodnocena a jak to dopadlo ? Tak tady to je:
Na základě Vašich zaslaných fotek a po pečlivém vyhodnocení jsme se rozhodli dát 6 volných vstupenek na Ahojlétorockfest 2007 těmto rockerkám a rockerkům:

1. Kačbeth z Ostravy
Nirváááána
2. Milda V. z Tovačova
Pařím s S.P.S.
3. Jana J. z Lobodic
Mladej a Alkehol
4. Petra L. z Beňova
propagujeme Tchoře v Třinci
5. Veronika E. z Přerova Bubeník v akci
6. Lucka M. z Beňova
Strýcův pupík je úžasný

 


- končí fotosoutěž, takže dnes přidávám poslední fota co jsme dostali, a vítězná fota zveřejníme určitě do čtvrtku 9.8.2007
Na rádiu Haná už běží reklamní spot na Ahojléto a taky soutěž o volňásky, tak poslouchejte, a jinak chcete - li jej slyšet hned, zde ho máte:
 7.8.2007-tak už zbývá jen několik posledních dní do festu a my věříme že se náležitě těšíte, stejně tak jako my. Ještě musíme doladit posledních několik věciček a snad to všechno klapne ta jakby mělo:-)
 
Nezapomeňte zasílat ještě do 8.8. 2007 fotky do soutěže.Již se nám sešla pěkná řádka foteček. Seznam výherců zveřejníme 10.8.2007 a Ti si pak budou moci vyzvednout volnou vstupenku na místě u prodeje vstupného. Takže neváhejte a posílejte.
- Také pozorně sledujte vysílání rádia Haná, kde v srpnu poběží soutěž o volné vstupenky na naši akci.
Vážení rockoví přátelé, v části
program.. je doplněn již celý program festu, tak se podívejte jak to máme pro Vás poskládané a jak to na festu bude fičet.
- pro prvních 400 :-))) návštěvníků AHOJLÉTA 2007 připravila obec BEŇOV upomínkové předměty obce, které dostanete u vstupu a jedná se odznak, samolepku či krásné keramické sluníčko na krk - záleží co si vyberete :-))
- chcete li vidět jak moc naše pozvánky zaujali návštěvníky Masters of Rock, tak se pozorně podívejte na konec reportáže TV NOVA a uvidíte jak jeden návštěvník náš festival propagoval seč mu síly stačily:-)))
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=13.07.2007&238m=p&238p=TNOVINY&238v=110324
jen připomínáme některé podstatné věci:
- Páska na ruku
, se kterou bude možný volný pohyb i mimo areál, bude sloužit jako vrácenka do areálu. V případě ztráty pásky či jejího poškození, již nebude vstup do areálu umožněn. V případě, že se v areálu festivalu nachází osoba bez pásky na ruce, nebo bez stanoveného označení "účinkující" či "pořadatel", bude dotyčná osoba z areálu vyvedena! Je nutné mít toto označení na ruce po celou dobu konání festivalu AHOJLÉTOROCKFEST!
tak jsme přidali čas a pořadí vystoupení PSYCHORADIA a ještě přidáváme noční show KRLEŠ:-))
jedna zprávička pro hudební fajnšmekry,které bude zajímat třeba kdo bude zajišťovat zvuk na festu. Tak o ten se postará :
přidávám čas a pořadí vystoupení další superr kapely a to VITAMIN M, tak se kókněte
tak přidáváme čas vystoupení další kapelky, tak se koukněte:-)) je to los kapelos from Martin-Horska Chata a taky připomínám že za měsíc a 10 dní už máme AHOJLÉTOOOO-hurá sláva, se to blížíííí
na základě vašich dotazů budeme postupně přidávat časy vystoupení jednotlivých kapel, tak se těšte. Poslední přidané časy vystoupení kapel jsouTraktor a Sauria:-)), tak se mrkněte
P ředprodej vstupenek začal už v pátek 29.6.2007 v předprodejích v Přerově, plakáty tam určitě uvidíte , a každopádně můžete psát, telefonovat atd. Zájemci z Hranic nebo Olomouce volejte na 728335508 nebo mailujte na ahojletobenov@centrum.cz , ajsíkjujte na 330697817, skýpujte na ahojletorocker - to můžeme vyřešit přímo v HR nebo OL, páč jsem tam skoro každý den:-)), stačí se ozvat.
12.6. 2007 -Mám dvě zprávy.: jedna je taková horší, a druhá lepší. Začnu tou horší. Musíme z programu festu bohužel zrušit kapelu VIDOCK, která v ten samý den má hrát na Vizovickém trnkobraní a z důvodu změny dramaturgie na tomto festě jí vystoupení koliduje s naším festem, a nijak to vyřešit bohužel nešlo , než tak, že jsme to museli zrušit. Kapelu to nepředstavitelně mrzí a doufají, že je pozveme na jinou akci, nebo že zahrají na příštím festě.
Teď ta lepší. Na základě toho jsme museli hledat řešení a rozhodli jsme se, že k již pozvaným HAZYDECAY pozveme ještě jednu kapelu a posuneme začátek festu na 13:00 a jako úvodní startovačku jsme pro vás připravili skvělé borce z Kojetína HANNIBAL LECTER . Myslíme si, že je to dekvátní náhrada a zcela jistě se Vám budou líbit se svým Nu-metal hardcorem.

Tak vážení rockoví přátelé, mám úplně mega novinku novinek. Ma letošní fest se nám podařilo domluvit jednu z nejlepších moravských kapel , která v současnosti získává úspěchy po celém Česku a to olomouckou kapelu HAZYDECAY a tím pádem ji zařazujeme do programu festu a doufáme, že se tím zavděčíme taky fanouškům tohoto jejich, jak kluci říkají, EMO-DANCE-CORE .

Tak co říkáte na Iron Maiden v Ostravě? Více se můžete vyjádřit v pokecu tady na stránkách
Křest CD se povedl, více si přečtěte na www.tchori.com

2.6.2006 se v Beňově od 20:00 hod. odehraje oficálně oficiální křest nového CD čka TCHOŘŮ, tak neváhejte a v sobotu přijďte zapařit na super akcičku.

tady je klip za trest : zatrest.divx (24395 KB)

17.5.2007dalším oficiálním mediálním partnerem akce je

Tak Psychoradio jsme viděli a paráda, super kluci.
16.5.2007 ve 22.00 uvidíte PSYCHO RADIO v pořadu MADHOUSE Michala HUSÁKA na TV Óčko. V premiéře uvidíte rozhovor s kapelou a klip k písni You Can Chance.


15.5. 2007 dalším oficiálním mediálním partnerem jsou :
- v těchto tiskovinách si o naší akci na tutti přečtěte


máme nový kontaktní mail, kde můžete objednávat dopředu vstupenky, posílat fotky do soutěže atd...: ahojletobenov@centrum.cz

Novým partnerem akce se stává stavební firma díkyy

Byla přidána nová rubrika a to ANKETA o tom zda přijdete na letošní AHOJLÉTO, tak budeme rádi, když se zapojíte: http://www.ahojletorockfest.websnadno.cz/index.php?menu=13

Horká novinka: oficiálním pivem festu je pivo a zároveň se pivovar ZUBR stává partnerem akce, děkujeme
23.4.2007 : V sobotu jsme byli v Šuplíku v Přerově, hráli tam VITAMÍNI M a paráda. Zahráli staré pecky a samozřejmě novinky co chystají na album a musím říct, že kluci jsou extratřída a hrají opravdu výborně. Divím se, že ještě nejsou mnohem více mediálně známí, ale věřím že budou. O to líp, že je budete moci v létě na našef festu vidět a slyšet, a to je taky důvod proč přijít.
Tak Mošna byl v nemocnici. Jak dělal parakotoul při vystoupení s Tchoři v Pavlovicích u Kojetína , tak se mu do cesty připletlo sklo, pořezal se a pak se mu to nějak zatentovalo a výsledek byl, že pak musel do Přerova do nemocnice a museli mu to trošku opravit. Už je z nemocnice doma a bude doufáme brzy redy.

 

Informace o jedné ze super kapel co bude hrát na festu :

Kapela PSYCHO RADIO má možnost si zahrát na festivalu ROCK FOR PEOPLE.
Vy jejich fans jim můžete pomoct svými hlasy prostřednictvím SMS hlasování. Cena jedné SMS je 6 Kč. (max počet odeslaných SMS denně je 5)

Věřte, že každý hlas se počítá a kapela za něj bude opravdu vděčná.
Podmínky a soutěžní profil Psycho Radio naleznete na http://soutez.rockforpeople.cz/kapela.php?id=55

Jedna z hlavních událostí týkající se kapely PSYCHORADIO.
29.4.07 v 11.00 bude v premiéře uvedený klip k písni Godsend a rozhovor s kapelou PSYCHO RADIO na TV Óčko
v pořadu HYDEPARK
, reprízy pořadu 30.4.07 a 1.5.07. Je se na co těšit, pánové ze sebe vydali maximum a před kamerou si to vážně užili a totálně zapařili.

Ti co přišli do Beňova na akci slyšeli nové songy Tchořů, aTi co nepřišli, je určitě ještě mnokrát budou moci uslyšet, např.já, ale jen naživo, protože CD čko je super, chcete slyšet? tak jednu ukázku  můžete poslouchat na této stránce:

 Veselé velikonoce přejeme  

  Nezapomeňte přijít v sobotu 7.4.2007 do Beňova , kde se uskuteční "možná" křest nového CD TCHOŘŮ- Smrath Metal

Další partnerskou firmou akce je      díky!!!

mediálními  partnery akce jsou do dnešního dne:

  
 sledujte tyto noviny, rádio, i televizi a určitě se tam něco k ahojlétu objeví
 jestli jste zvědaví na nové CD čko TCHOŘůůůůůů, tak teda buďte, protože je připraveno k vydání akřest tohoto "díla" bude 7.4.2007 v Beňově v sokolovně, tak si to nenechte ujít. Můžu prozradit že název alba je něco  jako SMRATH METAL a songy, jež jsem měl možnost slyšet fakt stojí ta to :-)))

HLEDÁME ZÁJEMCE O STÁNKOVÝ PRODEJ TRIČEK, MIKIN, KOŽENÝCH VĚCIČEK apod.
     Pokud máte zájem o stánkový prodej na festivalu AHOJLÉTOROCKFEST 2007, pište, prosím, na mail srandaman@centrum.cz nebo volejte 728335508.

chcete li vidět klip   klikni sem http://youtube.com/watch?v=TaMSy2PQMNE

  občerstvení bude stejně jako loni zabezpečovat firma  
  14.3.2007-přibyla nám další firmička, jakožto partner akce a to   díkyyy

Obec Beňov našemu festiválku slíbila podporu v rámci výroby různých upomínkových předmětů apod., takže díkyyy pane starosto i zastiupitelstvo
 Už tu je březen, seznam kapel je kompletní, teď musíme popracovat na dramaturgii akce a vyřešit propagaci v novinách, rádiu apod., snad se něco povede.
      Pokud byste věděli o někom, kdo má zájem prodávat na akci trička či kožené věcičky, tak dejte vědět.  To samé, pokud by měla nějaká firmička zájem o reklamu na akci, rádi jí to umožníme.

22.2.2007 - Tak dnešním dnem jsem uzavřeli kompletní seznam všech kapel a 11 kapelou se stala hranická rocková  formace  , takže už máme definitivní složení celého festu.

Děkujem všem kapelám, co se chtěli účastnit letošního festuBohužel nejsme schopni všem vyhovět, ale určitě se budeme snažit vyhovět v dalších ročnících.
další firmou, která se bude stejně jako loni podílet na festu je firma

    17.2. 2007Tchoři dotočili nové CD a máme se na co těšit, prý teda ....tak se těšíme

   nám  věnovala nějaké prací prostředky do soutěže pro účastníky již dříve  vyhlášené fotosoutěže, takže děkujeme této firmě moc, a vy tedy posílejte svoje rocková fota na srandaman@centrum.cz 

 Rádi uveřejňujeme další firmu, která nám potvrdila partnerství na akci a je to firma

Zatím se nám to pěkně vykrystalizovalo, myslím obsazení kapel,už máme potvrzených deset kapel a o jedné ještě jednáme a, jen co nám potvrdí svou účast, dáme vám vědět. Jestli můžu prozradit, je to kapela z Hranic a jsou to již zkušení borci a jestli můžu ještě víc, tak někteří z nich hrávali v již legendární kapeleTarantula:-))

Všimli jste si? Přibyla  další kapela a je to sakra kvalitka z Ústí nad Labem a jmenuje se    - www.vidock.cz

A opět jedna novinečka: partnerství na akci 2007 potvrdila firma
  a firma

Podařilo se nám získat dalšího partnera akce a to firmu až z Vítkova u Opavy, a jejímu majiteli se loni fesťáček taaak líbil:-), že se rozhodl s námi partneřit:-)) tak díky moc Mildo :-)))

- www.stolarna-lami.cz

a samozřejmě děkujeme všem firmám, které již uvádíme na našich stránkách

jedna opravdu velká novinka: účast na festu 2007 potvrdila vynikající heavy metalová partička z Teplic v Čechách KRLEŠ, která už má za sebou spousty vydaných alb a veliké množství koncertů a vůbec je superdu super a jmenuje seeeee:


www.krles.wz.cz

a další vynikající novinkaz kapel na festu: Opavští Helpness se svým crossheavíkovým tlakem :-)))

www.helpness.cz

Stejně jako loni vyhlašujeme fotosoutěž, kdy nám můžete zasílat fotky ve formátu JPEG z různých rockových akcí a nejpovedenější fotky vyhodnotíme, a jejich autory odměníme několika volnými vstupenkami na festiválek 2007. Adresa pro zasílání je v sekci contact. Těšíme se.

Další kapelou co nám potvrdila svoji účast je místní stále se lepšící bigbítová partička se zpěvačkou a zpěvákem :


výtečná zpráva: podařilo se nám domluvit stejně jako minulý fest neopunkovou slovenskou kapelu HORSKA CHATA,
která v současnosti sklízí úspěchy na slovenských podiích a jsme rádi, že bude vystupovat u nás na festu.

 
www.horska-chata.szm.sk

   Bohužel ne všechny zprávy bývají příjemné, a tohle je jedna z těch nepříjemných a těžko se nám o ní píše. V neděli 15.4.2007 zemřel po těžké nemoci náš kamarád a velký rockový fanoušek MILAN "HAGARA" NOVÁK z Beňova. Je nám to velmi líto a jsme z toho smutní.
Milane díkas za vše co dobrého jsi v životě udělal a budeme na Tebe vzpomínat. Čest Tvé památce chlape, byl jsi fajn. Budeš nám určitě chybět.
A my si na Tebe "Hagaro"na Ahojlétu určitě vzpomeneme, to Ti slibujeme.

Pohřeb našeho kamaráda se uskuteční ve čtvrtek 19.4. v obřadní síni v Přerově.

K akcím které byly v Prusích:

  

 

A tohle je akcička na SILVESTRA 2006 pro všechny kdo ho chtějí strávit v pohodě   

Na pátek 15.12. 2006 bylo připraveno VÁNOČNÍ SETKÁNÍ  s kapelami VITAMIN M, SAURIA, TCHOŘI , HRUBÁ CHIBA a SESSION, takže další parádní akcička, kde se parádně zapařilo a akcička se náramně vyvedla
  
  AHOJLÉTO

Kečup a Mošna

 

Rockmag.cz